Reacties

Reacties

Op deze pagina vindt u de reacties terug van families die wij de afgelopen jaren hebben begeleid. U kunt ook zelf uw ervaring met onze manier van werken delen. Klik daarvoor hier.

Familie van Meer schreef:
In deze coronatijd, hebben zij ervoor gezorgd dat mijn moeder(en mijn vader)een heel persoonlijke intieme uitvaart hebben gehad. Wij willen Marjan en haar team heel erg bedanken voor hun inzet.
7 mei 2020

Familie van der Cammen schreef:

Betrokken, medelevend, meedenkend, meevoelend, kortom ze zorgden voor een mooi afscheid waarin onze wensen vooraan stonden gewoon helemaal perfect!!!
7 juni 2019

Ine Smits schreef:

Geweldige lieve mensen die met je meedenken en meeleven. Altijd stonden ze voor ons klaar met raad maar zeker ook met daad! Hartverwarmend!
31 mei 2019

Familie van Uden schreef:

Wij zijn door 2 personen van Levatio begeleid en hebben dat als zeer positief ervaren.
28 mei 2019

Familie Schoenmakers schreef:

Zeer betrokken, meedenkend, goede adviezen, rustig, betrouwbaar, deskundig, vriendelijk.
8 mei 2019

Rick van de Ven schreef:

Geweldige steun en begeleiding hebben wij mogen ervaren bij de afscheidsdienst van mijn moeder. Het persoonlijke contact wat wij nodig hadden, hebben we gekregen en we zijn super begeleid bij het verzorgen van de afscheidsdiensten zoals ons mam t had gewild! Een aanrader als je een persoonlijk afscheid wil voor de overleden persoon!
15 maart 2019

Caroline van Schijndel  schreef:

Wij als familie zijn zeer tevreden over levatio uitvaart verzorging. Marjan en zeer zeker ook de overige medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om deze uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken wat zeer zeker gelukt is. het is te hopen dat er voorlopig niemand sterft maar in geval dat… zal ik Levatio ten zeerste aanbevelen.

H. van der Steen schreef:

Ik ben zeer tevreden over Levatio, heel persoonlijk en geweldige begeleiding. Alles dik in orde

T. van Boxmeer schreef:

Wij zijn zeer goed begeleid door mw. Heerkens.
25 februari 2019

M.J. Briels – Loermans schreef:

Beste Marjan, Jij hebt het afscheid van mijn lieve man en vader van mijn kinderen tot een bijzondere herinnering gemaakt. Onze hartelijke dank daarvoor, Marianne, Floris en Alexandra

W. van Erp schreef:

Een zeer warme en persoonlijk betrokken onderneming. Zij geven alle rust en tijd voor vragen, beslissingen etc. Mede daardoor is de uitvaart van mijn vrouw bijzonder fijn verlopen en dat draagt stevig bij in de verwerking van het verlies.
2 februari 2019

H. Coppens schreef:

Graag wil ik Marjan en André hartstikke bedanken voor hun geweldige steun na het overlijden van mijn vader. Vanaf het moment dat mijn vader overleed, waren Marjan en André nog geheel vrijblijvend al beschikbaar voor al onze vragen. Wij hadden al met meerdere uitvaartondernemers contact gehad, maar daar hadden wij geen goed gevoel bij. Wij zijn alle 5 gevoelsmensen en wilden iemand die goed voelde. Tijdens het kennismakingsgesprek keken wij elkaar al aan en wisten dat Marjan en André precies de juiste mensen voor ons waren. Zij waren oprecht betrokken, wisten op al onze vragen antwoord te geven. Hadden alle tijd voor ons, en hadden alles al bij de hand. Wij mochten met handige tips van hun kant alles helemaal op onze eigen wijze regelen. Zij stonden ons met veel respect naar onze overleden vader bij op een bescheiden manier. Zij wisten alles wat geregeld moest worden perfect te doseren, zodat het voor ons overzichtelijk bleef, en toch alles op tijd klaar. Zij waren voor ons altijd te bereiken, telefonisch of zij kwamen langs. Lastige klussen werden ons uit handen genomen. Zoals foto's en muziek monteren. Ze reden de route voor om te kijken hoe lang we onder weg zouden zijn, Ze keken vooraf of de muziek in de kerk hard genoeg stond, Aan elk klein detail werd gedacht. Waardoor het afscheid helemaal is geworden zoals wij het wilden. Enkele dagen na de crematie was er een afsluitend gesprek met veel oog voor ons hoe wij alles ervaren hadden. En wij kregen een prachtige doos met waardevolle herinneringen. Wij hebben allemaal een warm en mooi gevoel aan het afscheid van ons vader overgehouden. Marjan en André onze hartelijke dank hiervoor!! Helma
31 januari 2019

M. Coppens schreef:

Ik ben heel gelukkig dat wij gekozen hebben om Levatio de uitvaart van mijn vader te begeleiden. Het was heel fijn dat er alle ruimte was om te mogen zijn wie wij zijn. Marjan heeft op een respectvolle manier aangevoeld wat onze wensen zijn en ons hierin de ruimte gegeven. Haar kennis en ervaringen zijn een welkome aanvulling geweest om ons pap een mooi afscheid te geven. Er was ruimte voor ieder individu ruimte, ook voor de kleinkinderen. Aanvoelen en meedenken zijn mooie kwaliteiten die mij een fijne herinnering geven als ik aan die week terug denk. Het gesprek na afloop was open en fijn. Dank je wel voor jullie bijdrage aan een voor mij belangrijk moment in mijn leven.
30 Januari 2019

Familie Kapteijns schreef:

Ik raad iedereen aan om deze uitvaartondernemer te nemen zeer goede ervaring er mee gehad.
30 januari 2019

Familie Kuijs schreef:

Beste Wilma, Andre, Marjan en Connie,
Alleen al uit deze aanhef blijkt hoe persoonlijk jullie contact met ons als familie is geweest. Dit fijne contact heeft ervoor gezorgd dat wij in alle rust en geheel op onze manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. Van het eerste gesprek tot de laatste ontmoeting, alles werd in de puntjes door jullie geregeld. Wat ontzettend fijn is, is dat jullie over zoveel kleine dingen nadenken, waar je als familie vaak helemaal niet bij stil kan staan in zo'n periode.
In hoeverre je een goed gevoel kan overhouden aan een periode zoals deze, hebben we dat door en bij jullie zeker ervaren. Jullie onderscheiden je echt op een hele positieve manier van alle andere uitvaartorganisaties.
Bedankt voor alle goede zorgen.
14 november 2018

Marjolein van den Akker schreef:

Ik heb de begeleiding ervaren als zeer deskundig. We konden met een gerust hart dingen overlaten en er werd erg goed ingespeeld op onze wensen. Er was veel warmte, geduld, begrip.Zo zorgvuldig omgaan met het afscheid maakt dat er een extra mooie herinnering aan ons pap bij gekomen is.
12 november 2018

C. van Eerd schreef:

Deze mensen hebben eerbied voor de overledene en ook voor de nabestaanden. Zeer goede verzorging en netjes uitleg over wat ze doen.
12 november 2018

M. Balck schreef:

Ze wisten precies het juiste te doen voor ons. Een mooi team, fijne persoonlijke begeleidingen daardoor een meer dan waardig afscheid. Dank jullie wel voor alles. Namens de gehele familie Balck.
5 november 2018

D. van de Laar schreef:

Het was een prachtige dienst waarin Ria centraal stond. Een en al persoonlijkheid. Goed overleg en een luisterend oor. Alles was mogelijk en overal werden we bij betrokken. De opbaar kamer was 24 uur per dag via een persoonlijke sleutel toegankelijk en ook nog eens van alle gemakken voorzien, zoals koffie/thee, muziek en tv scherm voor persoonlijke beelden.Hartelijk dank voor deze zeer bijzondere, warme en persoonlijke afscheidsdienst van mijn vrouw en onze(schoon)moeder en oma. Er wordt nu nog steeds over gesproken en dat doet ons goed.
4 oktober 2018

H. van de Westelaken schreef:

Zeer betrokken en vriendelijk.

F. Cozijnsen schreef:

Toelichting begeleiding: er waren 2 personen die de begeleiding deden en een derde die de actuele dienst verzorgde, terwijl de 2 anderen op de achtergrond aanwezig waren en dingen regelden. Buitengewoon mooi en warm afscheid van mijn man.

P. SCHAKENRAAD SCHREEF:

Wij hebben Levatio als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Fijn contact en er wordt echt rekening gehouden met persoonlijke wensen.
 

I. VAN HAM SCHREEF:

Zeer betrokken.Hebben ook eigen initiatieven . Professioneel en gemoedelijk.
 

MARIEJAN DIJKSTRA SCHREEF:

Wij hebben het afscheid als zeer betrokken ervaren. Veel persoonlijke aandacht, alles in een rustig tempo doorlopen,hartelijke en betrokken medewerkers die zich zeer goed inleven in de familie. Alles tot in detail geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
 

ANITA DE HAAS SCHREEF:

Onze familie wil het hele team van Levatio enorm bedanken voor de fijne samenwerking bij het afscheid van onze oom.
30 april 2018 om 11:36
 

A. VAN ZUTPHEN – VAN TARTWIJK SCHREEF:

Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles is stap voor stap en dag voor dag gedaan.
25 april 2018 om 12:40
 

J. VISSERS SCHREEF:

De medewerkers van Levatio toonden zich professioneel, respectvol en betrokken.
16 maart 2018 om 11:28

ANITA DE HAAS SCHREEF:

Onze familie wil het hele team van Levatio enorm bedanken voor de fijne samenwerking bij het afscheid van onze oom.
30 april 2018 om 11:36
 

VAN ZUTPHEN – VAN TARTWIJK SCHREEF:

Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles is stap voor stap en dag voor dag gedaan.
25 april 2018 om 12:40
 

J. VISSERS SCHREEF:

De medewerkers van Levatio toonden zich professioneel, respectvol en betrokken.
16 maart 2018 om 11:28
 

M.C. KOPPENRADE- LANSBERGEN SCHREEF:

In één woord fantastisch. Zo integer, rustig. Echt over alles werd nagedacht. Wij werden helemaal ontzorgd, waar wij dat wilden. Zij drongen zich niet op. Ook de op baring thuis. 2 x per dag kwamen zij kijken en even vragen hoe het ging. Ik heb dit bij anderen nog niet meegemaakt. En ook bij het Huis van Troost, zo mooi, zo waardig. Foto’s die getoond werden en de muziek, alles klopte gewoon. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt. Zo fijn voor mij en mijn 2 dochters. Mijn man heeft een waardig afscheid gekregen, mede door Marjan en verder personeel.
15 maart 2018 om 11:31
 

HARRY VAN DE VEN SCHREEF:

Alles perfectgeregeld , en alles wordt heel rustig en duidelijk uitgelegd Een uitvaart onderneming die voor iedereen is.
5 maart 2018 om 11:53
 

MARIJKE MANDERS VAN GOGH SCHREEF:

Het was een zeer respectvolle uitvaart. Mijn vader zou trots zijn. Ik kan niet anders dan een 10 geven!
22 februari 2018 om 13:57
 

MARTIEN HABRAKEN SCHREEF:

Aandacht voor de nabestaanden, rust en overzicht in de werkwijze. Ruimte voor eigen ideen en Duidelijk in regie. Uitstekende nazorg
22 februari 2018 om 13:56
 

ROBIN NOTEN SCHREEF:

Levatio Uitvaartzorg zorgt er tot in de puntjes voor, dat de crematie of begravenis voor je dierbare goed wordt verzorgd. Ze luisteren met alle aandacht naar je wensen en alles wordt op maat voor het systeem van de overledene aangepast. Zo heb ik mijn eigen wensen en invullingen kunnen doorgeven aan Marjan en deze zijn gehoord. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de crematie en had geen andere uitvaartondernemer willen hebben.
20 februari 2018 om 15:31
 

THEO EN HANNY VAN DER STEEN SCHREEF:

Marjan en Chantal hebben we ervaren als warme, professionele mensen. Ze zijn in staat om in een hectische periode daadkrachtig en respectvol te zijn zonder een gevoel te geven van druk. De menselijke maat staat voorop.
11 januari 2018 om 14:35
 

ELLY BRESSERS SCHREEF:

Super fijne begeleiding gehad
11 januari 2018 om 13:30
 

MARJA KOSTER SCHREEF:

Wat een warmte.. Marjan en Chantal zijn empathisch en meelevend. Ondersteunen waar nodig en laten wensen uitkomen.. Dank!
27 oktober 2017 om 09:53
 

ESTHER VERHOEVEN SCHREEF:

Zo fijn dat zij ons aangeraden werden. Het zijn geweldige vrouwen, rustig, met respect voor de overledene en nabestaanden en oog voor details. Een lastige periode werd voor ons iets makkelijker gemaakt. Dank jullie wel xx
3 oktober 2017 om 09:32
 

INEKE VAN BRUSSEL – VAN GRINSVEN SCHREEF:

heel warm en betrokken
3 oktober 2017 om 09:31
 

T VAN BREUGEL-HENDRIKS SCHREEF:

Zeer persoonlijk en warm zoals zij dit deden .
18 september 2017 om 11:04
 

A. VAN GAAL SCHREEF:

Wij hebben het contact met de uitvaartverzorger als zeer positief ervaren, zeer persoonlijk, het is een goed en sfeervol afscheid geworden.
18 september 2017 om 11:04