Reacties

Reacties

Op deze pagina vindt u de reacties terug van families die wij de afgelopen jaren hebben begeleid. U kunt ook zelf uw ervaring met onze manier van werken delen. Klik daarvoor hier.

Familie van Uden schreef:
Fijn contact 

Goede begeleiding in het hele proces
30 september 2020

Familie van Uden schreef:
Netjes verzorgd door ervaren mensen !

Hele mooie locatie het Huis van Troost !!
30 september 2020

Familie van Helvoort schreef:
Een zeer persoonlijke en gedachtenis waardige uitvaart
30 september 2020

Dhr. Ermers schreef:
Heel mooi verzorgd
30 september 2020

Familie van Bers schreef:
Fantastische begeleiding om heel mooi en persoonlijk afscheid te kunnen nemen van een dierbare

Wij zijn Marian en collega\'s ontzettend dankbaar voor alle steun en hulp. Vanaf het moment dat we vanuit Italie contact opnamen tot en met na de uitvaart zijn we fantastisch geholpen en kunnen mede dankzij hun terugkijken op een heel mooi afscheid.
30 september 2020

Familie Gieben schreef:
Heel prettig contact, fijne samenwerking. Alles prima geregeld. Dankjewel Brigitte!
30 september 2020

Familie Law schreef:
Warmte – liefdevol – persoonlijk – respectvol – vol begrip – alles mogelijk- Om van een zeer treurige periode zoiets moois te maken, vereist perfectie. Dank dank dank
20 juli 2020

Familie Wijngaard schreef:
Ik was tevreden .
18 juli 2020

Familie van der Burgt schreef:
Begeleiding vanaf melding van overlijden tot en met de uitvaart tot in de puntjes verzorgd met veel aandacht voor de wensen van de nabestaanden.
16 juli 2020

Familie van Hoeij schreef:
zeer tevreden. professionele begeleiding.
16 juli 2020Familie van den Elsen schreef:
Een zeer persoonlijke en professionele begeleiding. Deskundigheid nam de familie veel zorg uit handen…precies zoals Oma het gewild zou hebben. CHAPEAU!
16 juli 2020

Familie van Alebeek schreef:
persoonlijk afscheid op maat 

Door de begeleiding van Levatio Uitvaartzorg en de persoonlijke accenten is het afscheid van onze echtgenoot, vader en opa een heel belangrijke bouwsteen geweest om met het verlies te kunnen leven.
16 juli 2020

Familie de Wit schreef:
Persoonlijke goede zorg voor de hele familie en een mooie sfeervolle kamer voor de overledene, waar iedereen zich thuis voelde

Ik heb jullie na de uitvaart een email gestuurd met onze complimenten, hopelijk hebben jullie deze ontvangen. Nogmaals onze dank voor de mooie crematie. Vooral in deze moeilijke corona tijd was het toch nog een waardig afscheid. Met vriendelijke groet, Ans Wolters
16 juli 2020

Familie Geenen schreef:
We zijn uitstekend geholpen in deze bizarre tijd
29 mei 2020Familie van der Heijden schreef:
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens het afscheid, ondanks de corona-periode vonden wij het toch een mooi en waardig afscheid
30 mei 2020

Familie Danen schreef:
Wij zijn door Marjan en medewerkers zeer goed begeleid vanwege het overlijden van Martha Danen-van der Aa. Namens Wim, kinderen,kleine en achterkleinkinderen
25 mei 2020Familie van Roosmalen schreef:
Vanaf het eerste moment was er een vertrouwensband. Alles werd rustig stap voor stap en begripvol uitgelegd. Niks werd opgedrongen en alles was bespreekbaar op elk moment. Ook de crematie in de tunnel van licht was een zeer respectvolle beleving en echt een waardig afscheid. Zeker aan te bevelen als je kleinschallig in een besloten kring afacheid wil nemen.
5 september 2019

Familie Joosten schreef:
Heel persoonlijk en warm

Wij hebben de uitvaart, zeker gezien de maatregelen in deze tijd, als een heel persoonlijke en mooie uitvaart gezien. De ondersteuning die wij ontvingen vanuit Levatio was warm en persoonlijk. De, soms ook met gepaste humor, uitgevoerde momenten en zeker ook de tijd die nog genomen werd op het allerlaatste moment bij het achterlaten in Rosmalen, vonden wij indrukwekkend. Wij hebben onze (schoon)vader en opa een mooi afscheid gegegeven. Dankjewel Johan en Wilma.
25 mei 2020

Familie Schuurmans schreef:
Ondanks deze lastige tijd hebben jullie er toch voor gezorgd dat we ons pap mee naar huis mochten nemen en ieder moment van de dag bij hem konden zijn. Mede dankzij jullie was het toch een mooi en intiem afscheid, ons pap zou tevreden zijn geweest.
27 april 2020

Familie van den Berg schreef:
Prettig, persoonlijke benadering, fijne sfeer in het gebouw. Ondanks de corona hebben we mede dankzij Marjan en Johan toch op een heel fijne manier het afscheid vorm kunnen geven. Fijn hoe ze bij alles meedenken en oog en oor hebben voor onze wensen.
28 april 2020 Familie van der Aa schreef:
Prima tevreden over de persoonlijke en warme begeleiding door Levatio. In het bijzonder het begeleiden van de kleinkinderen in de omgang met opa 
14 april 2020

Familie de Weger schreef:
goed, zoals aangegeven
28 december 2019

Familie van Helvoort schreef:
Wij hebben de ondersteuning als zeer prettig ervaren. Dikke pluim met liefde en respect.

Marian bedankt, voor je liefdevolle zorg en geduld.
2 mei 2020

Familie Pittens schreef:
Het was een mooie verzorgde uitvaart
2 december 2019

Familie van Raaij schreef:
zeer goed.

persoonlijke aandacht en flexibel met financiele afwikkeling. Gemoedelijk!
24 januari 2020

Familie van Schijndel schreef:
De begeleiding van de uitvaartleider was door ons als zeer prettig ervaren. Professioneel, en toch heel persoonlijk.

Alles tot in de puntjes verzorgd.
28 februari 2020

Familie van der Horst schreef:
Alles was perfect geregeld Veel dank
15 november 2019Familie van der Meijden schreef:
Ik zou Levatio uitvaartzorg aanbevelen bij mensen die afscheid hebben moeten nemen van hun dierbare.

We hebben de begeleiding van Wilma als heel prettig ervaren. Zij was er altijd voor ons op een zeer persoonlijke en zorgzame wijze. Mede dank zij haar is de uitvaart van mijn moeder heel mooi verlopen, ondanks de beperkingen die het corona virus met zich meebracht. Heel veel dank daarvoor.
26 april 2020

Familie Mommers schreef:
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van de uitvaart. Het afscheid was ook perfect geregeld . Goed gedaan Marjan.
2 oktober 2019Familie van Schaik schreef:

Fijn bedrijf om zaken mee te doen uiteindelijk.

Alles rondom het overlijden en regelen van de dienst 100% zijn fantastisch gedaan. Niets dan lof. Administratieve afhandeling beduidend minder. Na 8 weken was het nog altijd niet afgerond. Snap helemaal dat in deze tijd het meer dan druk is geweest en bijna onmenselijke weken om alles voor iedereen af te werken. Maar er werd verkeerde info gegeven m.b.t. akte van sessies .. die waren niet nodig. Achteraf dus wel. vergissing, kan gebeuren. Polisnummers zijn aan verzekeraars doorgegeven blijken foutieve nummers te zijn doorgegeven. Vergissing, kan gebeuren. Een sorry had op zijn plaats geweest en had ik niet om moeten hoeven vragen… vervolgens wordt op geen enkel telefoontje meer gereageerd. Niet professioneel …. normaal is alles in 2 weken afgerond .. in deze tijd heb ik geen enkel probleem dat het er 5 of 6 zijn …. zijn er nu 8 geworden. Marjan je bent geweldig, hoe je de zaken daarna hebt opgepakt, dank je wel!!
26 april 2020

​Familie van de Loo schreef:
Prima uitvaart van onze moeder.

De mensen van Levatio weten waar ze mee bezig zijn! Top!
28 december 2019

Familie van den Hogen schreef:
Wij waren tevreden over de verzorging rond de uitvaart.
21 januari 2020Familie Bok schreef:
Zeer persoonlijke begeleiding ondanks de corona perikelen
22 april 2020

Familie Boverhof schreef:
Vriendelijk

Ik raad levatio aan omdat ze begripvol,vriendelijk,meedenkend zijn.Vooral Marian begreep me heel goed.Je mag zelfs een kijkje nemen bij hun in het gebouw met een genot van een bak koffie.Prima service
14 augustus 2019

Familie van Lankveld schreef:
Grote betrokkenheid en warme zorg bij het overlijden van mijn man, ons pap en opa. Dankzij de grote inzet van de medewerkers van Levatio hebben wij op een zeer waardig en mooi afscheid kunnen geven aan ons pap

Grote dank nogmaals aan iedereen die bij afscheid en uitvaart betrokken was van mijn man, ons pap en opa. Een speciaal woord van dank aan Wilma en Marjan Fam v Lankveld
20 oktober 2019

Familie van der Linden schreef:
Heel blij zijn we dat Levatio de uitvaart verzorgd heeft. Er werd veel tijd genomen om ieder zijn eigen verwerking te geven. Niet alles tegelijk alle dagen iets, waardoor je door het proces heen geloodst wordt. Heel fijn dat we het op onze eigen manier hebben kunnen afsluiten mede door goede suggesties, goede mogelijkheid van condoleren en zeer mooie huis van troost.
7 februari 2020Familie Wels schreef:
wij hebben mede namens levatio een heel mooi afscheid gehad van onze moeder
31 januari 2020Familie Sleutjes schreef:
Door alle onzekerheden door het Corona-virus was het voor iedereen zoeken naar wat wel en niet mocht. Marjan en haar team hebben ons in de moeilijke periode na het overlijden van ons pap begeleidt en er ondanks alles een prachtig afscheid van gemaakt. Bedankt dat jullie tot het uiterste zijn gegaan voor ons.

Bedankt Marjan en Johan dat jullie er voor ons waren . Ondanks alle irritante pakken, mondkapjes en andere beschermingsmiddelen, hebben jullie ons toch persoonlijk goed ondersteund.
19 april 2020

Familie van Kessel schreef:
Mooi afscheid met een heel tevreden gevoel
14 januari 2020Familie Jansen schreef:
Zeker aan te bevelen
Opmerkingen: Ondanks de coronacrisis, hebben we dankzij de begeleiding van Levatio ( Marian en Johan) een heel mooi afscheid kunnen geven aan mijn vader. Bedankt nogmaals voor jullie hulp!
8 september 2019

Familie Swinkels schreef:
We hebben Levatio ervaren als een warm respect volle organisatie. Hartelijk bedankt voor de goede begeleiding. Het was een warm afscheid van onze moeder/ Oma.
14 september 2019

Familie van der Aa schreef:
Na het overlijden van mijn schoonvader hebben we contact opgenomen met Levatio voor de uitvaartzorg. Door de grote betrokkenheid en persoonlijke begeleiding kunnen we terugkijken op een mooi afscheid. Alles werd stap voor stap uitgelegd en er werd helder gecommuniceerd. Er werd heel erg naar onze wensen geluisterd en we kregen goede adviezen, niet alleen over het afscheid maar ook persoonlijk advies wat soms nodig was tijdens de emotionele dagen. Levatio bracht ons rust in de hectische dagen waarin we even geleefd werden en dankzij Levatio kijken we terug op een mooi en persoonlijk afscheid. 

Bedankt Marjan en Johan voor jullie goede zorgen. We kijken met een fijn gevoel terug op het afscheid van Bert wat door jullie inzet en betrokkenheid erg mooi is geworden. Dank je wel!
4 april 2020

Familie van Creij schreef:
Als zeer fijn en warm ervaren door de mogelijkheden en fijne begeleiding en met een mooie rouwkamer die 24 uur per dag toegankelijk was voor ons.
2 februari 2020Familie van Loon schreef:
goed
2 april 2020

Familie Buijs schreef:
alles prima geregeld
28 december 2019

Familie van Helvoirt schreef:
Complimenten zoals jullie ons begeleid hebben bij de uitvaart van onze moeder! Vooral de manier zoals jullie heel recpectvol ons allemaal hebben betrokken bij alles. Marjan en Theo, héél hartelijk dank!
14 januari 2020

Familie Jansen schreef:
Levatio heeft op prettige wijze de uitvaart begeleid en steeds vlot gehandeld wanneer dat nodig was.
15 april 2020

Familie van Uden schreef:
Vraag 1 hebben wij met nee beantwoord, reden hiervan is vanwege corona geen bezoek aan huis. Wij zijn zeer tevreden over de voorbereiding, gastvrijheid, begeleiding door Bianca en de afscheidsdienst. De confrontatie met de tv-uitzending hebben wij als schokkend ervaren. Hierover is vooraf niet gecommuniceerd en het contact daarna met mevrouw Danen is voor ons niet naar wens verlopen.
29 april 2020

Familie de Folter schreef:
Wij zijn meer dan tevreden over Levatio. Vanaf het begin tot het eind was alles zeer goed verzorgd en geregeld. Onze dank daarvoor.
21 april 2020

Familie Drost schreef:
Zeer goede persoonlijke begeleiding ondanks de lastige (corona) omstandigheden die toch goed in acht gehouden zijn.
3 april 2020

Familie van der Velden schreef:
Alles netjes geregeld , goede begeleiding gehad en erg mooie locatie.
15 maart 2020

​​Francien van Oirschot schreef:
Ik beveel Levatio uitvaartbegeleiding graag aan voor persoonlijke aandacht en warmte

Een hele fijne persoonlijke begeleiding. Ik kijk er met voldoening op terug.
14 januari 2020

​​Familie Kregting schreef:
Super uitvaartcentrum met een topteam! Ze nemen zoveel uit handen en stress weg, ze stellen je ook enorm op je gemak alles is bespreekbaar en als er iets is wordt het gelijk geregeld of naar een oplossing gezocht!

De mensen van Levatio zijn erg betrokken en meedenkend. Zeer vriendelijk , professioneel maar ook medelevend. Wij zijn blij dat wij voor Levatio gekozen hebben. Ik zou iedereen Levatio aanbevelen. Als ik opnieuw mocht kiezen zou ik gelijk weer voor hun kiezen. Wat een topteam werkt daar!
10 april 2020

​​Familie Kroon schreef:
Zeer goed
Opmerkingen: Een uitmuntende uitvaart met goede ondersteuning en overleg, gewoon prettig en met gevoel.
10 maart 2020

​​Familie Gevers schreef:
Hartelijk dank bij het afscheid van mijn moeder zeker voor Wilma voor de hele goede begeleiding en de goede zorg een dikke 10 .
13 december 2019

​​Familie Senders schreef:
Top en liefde vol !
14 januari 2020

​​Familie van Doremalen schreef:
Zeer prettige begeleiding
14 december 2019

​​Familie van den Berselaar schreef:
Marian gaat niet voor 100% maar voor 120%! De samenwerking met Marian is persoonlijk, deskundig en hartverwarmend. De uitvaart van onze moeder was zeer speciaal en heel erg passend bij moeder door de bijzondere betrokkenheid van Marian.
16 december 2019​​Familie van Pinxteren schreef:
Fijne mensen, die op een waardige en respectvolle manier omgaan met overledene en familie. Grote klasse!
18 november 2019

​Familie Vorstenbosch-van Osch schreef:
Alles was naar wens verlopen
30 november 2019

​Familie Bosch-Hurkmans schreef:
prima
14 september 2019

​Familie Bronts schreef:
Goed verzorgd
25 augustus 2019

​Familie van Osch schreef:
Wij vonden het jammer dat wij de eigenaresse niet hebben gezien. Factuur was, vergeleken, met een andere factuur van familie erg hoog..
23 december 2019

Familie van den Boom schreef:
100 % tevreden.
14 augustus 2019

Familie Wijdeven schreef:
Fijn en persoonlijk contact

Kleinschalig bedrijf, waardoor we hooguit met twee mensen contact hadden. We zijn zoveel mogelijk ontzorgd in alle dingen die geregeld moesten worden. We kregen alle tijd voor alles wat nodig was en de dames waren altijd bereikbaar. Het afscheid was tot in de puntjes geregeld en ook afgestemd op onze wensen. Ook de opbaring thuis was vakkundig en werd dagelijks gecontroleerd. Een aanrader voor iedereen.
25 juli 2019

Familie van Meer schreef:
In deze coronatijd, hebben zij ervoor gezorgd dat mijn moeder(en mijn vader)een heel persoonlijke intieme uitvaart hebben gehad. Wij willen Marjan en haar team heel erg bedanken voor hun inzet.
7 mei 2020

Familie van der Cammen schreef:

Betrokken, medelevend, meedenkend, meevoelend, kortom ze zorgden voor een mooi afscheid waarin onze wensen vooraan stonden gewoon helemaal perfect!!!
7 juni 2019

Ine Smits schreef:

Geweldige lieve mensen die met je meedenken en meeleven. Altijd stonden ze voor ons klaar met raad maar zeker ook met daad! Hartverwarmend!
31 mei 2019

Familie van Uden schreef:

Wij zijn door 2 personen van Levatio begeleid en hebben dat als zeer positief ervaren.
28 mei 2019

Familie Schoenmakers schreef:

Zeer betrokken, meedenkend, goede adviezen, rustig, betrouwbaar, deskundig, vriendelijk.
8 mei 2019

Rick van de Ven schreef:

Geweldige steun en begeleiding hebben wij mogen ervaren bij de afscheidsdienst van mijn moeder. Het persoonlijke contact wat wij nodig hadden, hebben we gekregen en we zijn super begeleid bij het verzorgen van de afscheidsdiensten zoals ons mam t had gewild! Een aanrader als je een persoonlijk afscheid wil voor de overleden persoon!
15 maart 2019

Caroline van Schijndel  schreef:

Wij als familie zijn zeer tevreden over levatio uitvaart verzorging. Marjan en zeer zeker ook de overige medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om deze uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken wat zeer zeker gelukt is. het is te hopen dat er voorlopig niemand sterft maar in geval dat… zal ik Levatio ten zeerste aanbevelen.

H. van der Steen schreef:

Ik ben zeer tevreden over Levatio, heel persoonlijk en geweldige begeleiding. Alles dik in orde

T. van Boxmeer schreef:

Wij zijn zeer goed begeleid door mw. Heerkens.
25 februari 2019

M.J. Briels – Loermans schreef:

Beste Marjan, Jij hebt het afscheid van mijn lieve man en vader van mijn kinderen tot een bijzondere herinnering gemaakt. Onze hartelijke dank daarvoor, Marianne, Floris en Alexandra

W. van Erp schreef:

Een zeer warme en persoonlijk betrokken onderneming. Zij geven alle rust en tijd voor vragen, beslissingen etc. Mede daardoor is de uitvaart van mijn vrouw bijzonder fijn verlopen en dat draagt stevig bij in de verwerking van het verlies.
2 februari 2019

H. Coppens schreef:

Graag wil ik Marjan en André hartstikke bedanken voor hun geweldige steun na het overlijden van mijn vader. Vanaf het moment dat mijn vader overleed, waren Marjan en André nog geheel vrijblijvend al beschikbaar voor al onze vragen. Wij hadden al met meerdere uitvaartondernemers contact gehad, maar daar hadden wij geen goed gevoel bij. Wij zijn alle 5 gevoelsmensen en wilden iemand die goed voelde. Tijdens het kennismakingsgesprek keken wij elkaar al aan en wisten dat Marjan en André precies de juiste mensen voor ons waren. Zij waren oprecht betrokken, wisten op al onze vragen antwoord te geven. Hadden alle tijd voor ons, en hadden alles al bij de hand. Wij mochten met handige tips van hun kant alles helemaal op onze eigen wijze regelen. Zij stonden ons met veel respect naar onze overleden vader bij op een bescheiden manier. Zij wisten alles wat geregeld moest worden perfect te doseren, zodat het voor ons overzichtelijk bleef, en toch alles op tijd klaar. Zij waren voor ons altijd te bereiken, telefonisch of zij kwamen langs. Lastige klussen werden ons uit handen genomen. Zoals foto's en muziek monteren. Ze reden de route voor om te kijken hoe lang we onder weg zouden zijn, Ze keken vooraf of de muziek in de kerk hard genoeg stond, Aan elk klein detail werd gedacht. Waardoor het afscheid helemaal is geworden zoals wij het wilden. Enkele dagen na de crematie was er een afsluitend gesprek met veel oog voor ons hoe wij alles ervaren hadden. En wij kregen een prachtige doos met waardevolle herinneringen. Wij hebben allemaal een warm en mooi gevoel aan het afscheid van ons vader overgehouden. Marjan en André onze hartelijke dank hiervoor!! Helma
31 januari 2019

M. Coppens schreef:

Ik ben heel gelukkig dat wij gekozen hebben om Levatio de uitvaart van mijn vader te begeleiden. Het was heel fijn dat er alle ruimte was om te mogen zijn wie wij zijn. Marjan heeft op een respectvolle manier aangevoeld wat onze wensen zijn en ons hierin de ruimte gegeven. Haar kennis en ervaringen zijn een welkome aanvulling geweest om ons pap een mooi afscheid te geven. Er was ruimte voor ieder individu ruimte, ook voor de kleinkinderen. Aanvoelen en meedenken zijn mooie kwaliteiten die mij een fijne herinnering geven als ik aan die week terug denk. Het gesprek na afloop was open en fijn. Dank je wel voor jullie bijdrage aan een voor mij belangrijk moment in mijn leven.
30 Januari 2019

Familie Kapteijns schreef:

Ik raad iedereen aan om deze uitvaartondernemer te nemen zeer goede ervaring er mee gehad.
30 januari 2019

Familie van Wanrooij schreef:
Wij vonden de opberging van ons pap geweldig. het gesprek over de uitvaart vonden wij dat jezelf heel veel moeten doen. Johan is veel te veel aanwezig, beetje popie jopie spelen. uitvaart zelf de namen die niet goed uit werd gesproken en ook het filmpj van ons pap dat er een paar sec door kwam en dat ligt nooit aan ons. wij gaan ervan uit dat levatio dat van te voren checkt. en heel vervelend dat de oven stuk was. wi wilde andere broodjes bestellen omdat wij perongeluk de verkeerde hadden besteld die veel te duur waren 2 dagen van te voren maar dat kon niet meer hersteld , na zorg was ook matig omdat wij wel 3 a 4 keer Johan hebben gebeld waar de papieren bleven. gr Henry

Familie Kuijs schreef:

Beste Wilma, Andre, Marjan en Connie,
Alleen al uit deze aanhef blijkt hoe persoonlijk jullie contact met ons als familie is geweest. Dit fijne contact heeft ervoor gezorgd dat wij in alle rust en geheel op onze manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. Van het eerste gesprek tot de laatste ontmoeting, alles werd in de puntjes door jullie geregeld. Wat ontzettend fijn is, is dat jullie over zoveel kleine dingen nadenken, waar je als familie vaak helemaal niet bij stil kan staan in zo'n periode.
In hoeverre je een goed gevoel kan overhouden aan een periode zoals deze, hebben we dat door en bij jullie zeker ervaren. Jullie onderscheiden je echt op een hele positieve manier van alle andere uitvaartorganisaties.
Bedankt voor alle goede zorgen.
14 november 2018

Marjolein van den Akker schreef:

Ik heb de begeleiding ervaren als zeer deskundig. We konden met een gerust hart dingen overlaten en er werd erg goed ingespeeld op onze wensen. Er was veel warmte, geduld, begrip.Zo zorgvuldig omgaan met het afscheid maakt dat er een extra mooie herinnering aan ons pap bij gekomen is.
12 november 2018

C. van Eerd schreef:

Deze mensen hebben eerbied voor de overledene en ook voor de nabestaanden. Zeer goede verzorging en netjes uitleg over wat ze doen.
12 november 2018

M. Balck schreef:

Ze wisten precies het juiste te doen voor ons. Een mooi team, fijne persoonlijke begeleidingen daardoor een meer dan waardig afscheid. Dank jullie wel voor alles. Namens de gehele familie Balck.
5 november 2018

D. van de Laar schreef:

Het was een prachtige dienst waarin Ria centraal stond. Een en al persoonlijkheid. Goed overleg en een luisterend oor. Alles was mogelijk en overal werden we bij betrokken. De opbaar kamer was 24 uur per dag via een persoonlijke sleutel toegankelijk en ook nog eens van alle gemakken voorzien, zoals koffie/thee, muziek en tv scherm voor persoonlijke beelden.Hartelijk dank voor deze zeer bijzondere, warme en persoonlijke afscheidsdienst van mijn vrouw en onze(schoon)moeder en oma. Er wordt nu nog steeds over gesproken en dat doet ons goed.
4 oktober 2018

H. van de Westelaken schreef:

Zeer betrokken en vriendelijk.

F. Cozijnsen schreef:

Toelichting begeleiding: er waren 2 personen die de begeleiding deden en een derde die de actuele dienst verzorgde, terwijl de 2 anderen op de achtergrond aanwezig waren en dingen regelden. Buitengewoon mooi en warm afscheid van mijn man.

P. SCHAKENRAAD SCHREEF:

Wij hebben Levatio als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Fijn contact en er wordt echt rekening gehouden met persoonlijke wensen.
 

I. VAN HAM SCHREEF:

Zeer betrokken.Hebben ook eigen initiatieven . Professioneel en gemoedelijk.
 

MARIEJAN DIJKSTRA SCHREEF:

Wij hebben het afscheid als zeer betrokken ervaren. Veel persoonlijke aandacht, alles in een rustig tempo doorlopen,hartelijke en betrokken medewerkers die zich zeer goed inleven in de familie. Alles tot in detail geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
 

ANITA DE HAAS SCHREEF:

Onze familie wil het hele team van Levatio enorm bedanken voor de fijne samenwerking bij het afscheid van onze oom.
30 april 2018 om 11:36
 

A. VAN ZUTPHEN – VAN TARTWIJK SCHREEF:

Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles is stap voor stap en dag voor dag gedaan.
25 april 2018 om 12:40
 

J. VISSERS SCHREEF:

De medewerkers van Levatio toonden zich professioneel, respectvol en betrokken.
16 maart 2018 om 11:28

ANITA DE HAAS SCHREEF:

Onze familie wil het hele team van Levatio enorm bedanken voor de fijne samenwerking bij het afscheid van onze oom.
30 april 2018 om 11:36
 

VAN ZUTPHEN – VAN TARTWIJK SCHREEF:

Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles is stap voor stap en dag voor dag gedaan.
25 april 2018 om 12:40
 

J. VISSERS SCHREEF:

De medewerkers van Levatio toonden zich professioneel, respectvol en betrokken.
16 maart 2018 om 11:28
 

M.C. KOPPENRADE- LANSBERGEN SCHREEF:

In één woord fantastisch. Zo integer, rustig. Echt over alles werd nagedacht. Wij werden helemaal ontzorgd, waar wij dat wilden. Zij drongen zich niet op. Ook de op baring thuis. 2 x per dag kwamen zij kijken en even vragen hoe het ging. Ik heb dit bij anderen nog niet meegemaakt. En ook bij het Huis van Troost, zo mooi, zo waardig. Foto’s die getoond werden en de muziek, alles klopte gewoon. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt. Zo fijn voor mij en mijn 2 dochters. Mijn man heeft een waardig afscheid gekregen, mede door Marjan en verder personeel.
15 maart 2018 om 11:31
 

HARRY VAN DE VEN SCHREEF:

Alles perfectgeregeld , en alles wordt heel rustig en duidelijk uitgelegd Een uitvaart onderneming die voor iedereen is.
5 maart 2018 om 11:53
 

MARIJKE MANDERS VAN GOGH SCHREEF:

Het was een zeer respectvolle uitvaart. Mijn vader zou trots zijn. Ik kan niet anders dan een 10 geven!
22 februari 2018 om 13:57
 

MARTIEN HABRAKEN SCHREEF:

Aandacht voor de nabestaanden, rust en overzicht in de werkwijze. Ruimte voor eigen ideen en Duidelijk in regie. Uitstekende nazorg
22 februari 2018 om 13:56
 

ROBIN NOTEN SCHREEF:

Levatio Uitvaartzorg zorgt er tot in de puntjes voor, dat de crematie of begravenis voor je dierbare goed wordt verzorgd. Ze luisteren met alle aandacht naar je wensen en alles wordt op maat voor het systeem van de overledene aangepast. Zo heb ik mijn eigen wensen en invullingen kunnen doorgeven aan Marjan en deze zijn gehoord. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de crematie en had geen andere uitvaartondernemer willen hebben.
20 februari 2018 om 15:31
 

THEO EN HANNY VAN DER STEEN SCHREEF:

Marjan en Chantal hebben we ervaren als warme, professionele mensen. Ze zijn in staat om in een hectische periode daadkrachtig en respectvol te zijn zonder een gevoel te geven van druk. De menselijke maat staat voorop.
11 januari 2018 om 14:35
 

ELLY BRESSERS SCHREEF:

Super fijne begeleiding gehad
11 januari 2018 om 13:30
 

MARJA KOSTER SCHREEF:

Wat een warmte.. Marjan en Chantal zijn empathisch en meelevend. Ondersteunen waar nodig en laten wensen uitkomen.. Dank!
27 oktober 2017 om 09:53
 

ESTHER VERHOEVEN SCHREEF:

Zo fijn dat zij ons aangeraden werden. Het zijn geweldige vrouwen, rustig, met respect voor de overledene en nabestaanden en oog voor details. Een lastige periode werd voor ons iets makkelijker gemaakt. Dank jullie wel xx
3 oktober 2017 om 09:32
 

INEKE VAN BRUSSEL – VAN GRINSVEN SCHREEF:

heel warm en betrokken
3 oktober 2017 om 09:31
 

T VAN BREUGEL-HENDRIKS SCHREEF:

Zeer persoonlijk en warm zoals zij dit deden .
18 september 2017 om 11:04
 

A. VAN GAAL SCHREEF:

Wij hebben het contact met de uitvaartverzorger als zeer positief ervaren, zeer persoonlijk, het is een goed en sfeervol afscheid geworden.
18 september 2017 om 11:04