Reacties

Reacties

Op deze pagina vindt u de reacties terug van families die wij de afgelopen jaren hebben begeleid.

U kunt ook zelf uw ervaring met onze manier van werken delen. Klik daarvoor hier.

 

Familie Kuijs schreef:

Beste Wilma, André, Marjan en Conny,
Alleen al uit deze aanhef blijkt hoe persoonlijk jullie contact met ons als familie is geweest. Dit fijne contact heeft ervoor gezorgd dat wij in alle rust en geheel op onze manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. Van het eerste gesprek tot de laatste ontmoeting, alles werd in de puntjes door jullie geregeld. Wat ontzettend fijn is, is dat jullie over zoveel kleine dingen nadenken, waar je als familie vaak helemaal niet bij stil kan staan in zo'n periode.
In hoeverre je een goed gevoel kan overhouden aan een periode zoals deze, hebben we dat door en bij jullie zeker ervaren. Jullie onderscheiden je echt op een hele positieve manier van alle andere uitvaartorganisaties.
Bedankt voor alle goede zorgen.
14 november 2018

Marjolein van den Akker schreef:

Ik heb de begeleiding ervaren als zeer deskundig. We konden met een gerust hart dingen overlaten en er werd erg goed ingespeeld op onze wensen. Er was veel warmte, geduld, begrip.Zo zorgvuldig omgaan met het afscheid maakt dat er een extra mooie herinnering aan ons pap bij gekomen is.
12 november 2018

C. van Eerd schreef:

Deze mensen hebben eerbied voor de overledene en ook voor de nabestaanden. Zeer goede verzorging en netjes uitleg over wat ze doen.
12 november 2018

M. Balck schreef:

Ze wisten precies het juiste te doen voor ons. Een mooi team, fijne persoonlijke begeleidingen daardoor een meer dan waardig afscheid. Dank jullie wel voor alles. Namens de gehele familie Balck.
5 november 2018

D. van de Laar schreef:

Het was een prachtige dienst waarin Ria centraal stond. Een en al persoonlijkheid. Goed overleg en een luisterend oor. Alles was mogelijk en overal werden we bij betrokken. De opbaar kamer was 24 uur per dag via een persoonlijke sleutel toegankelijk en ook nog eens van alle gemakken voorzien, zoals koffie/thee, muziek en tv scherm voor persoonlijke beelden.Hartelijk dank voor deze zeer bijzondere, warme en persoonlijke afscheidsdienst van mijn vrouw en onze(schoon)moeder en oma. Er wordt nu nog steeds over gesproken en dat doet ons goed.
4 oktober 2018

H. van de Westelaken schreef:

Zeer betrokken en vriendelijk.

F. Cozijnsen schreef:

Toelichting begeleiding: er waren 2 personen die de begeleiding deden en een derde die de actuele dienst verzorgde, terwijl de 2 anderen op de achtergrond aanwezig waren en dingen regelden. Buitengewoon mooi en warm afscheid van mijn man.

P. SCHAKENRAAD SCHREEF:

Wij hebben Levatio als een hele fijne uitvaartondernemer ervaren. Fijn contact en er wordt echt rekening gehouden met persoonlijke wensen.
 

I. VAN HAM SCHREEF:

Zeer betrokken.Hebben ook eigen initiatieven . Professioneel en gemoedelijk.
 

MARIEJAN DIJKSTRA SCHREEF:

Wij hebben het afscheid als zeer betrokken ervaren. Veel persoonlijke aandacht, alles in een rustig tempo doorlopen,hartelijke en betrokken medewerkers die zich zeer goed inleven in de familie. Alles tot in detail geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
 

ANITA DE HAAS SCHREEF:

Onze familie wil het hele team van Levatio enorm bedanken voor de fijne samenwerking bij het afscheid van onze oom.
30 april 2018 om 11:36
 

A. VAN ZUTPHEN – VAN TARTWIJK SCHREEF:

Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles is stap voor stap en dag voor dag gedaan.
25 april 2018 om 12:40
 

J. VISSERS SCHREEF:

De medewerkers van Levatio toonden zich professioneel, respectvol en betrokken.
16 maart 2018 om 11:28

ANITA DE HAAS SCHREEF:

Onze familie wil het hele team van Levatio enorm bedanken voor de fijne samenwerking bij het afscheid van onze oom.
30 april 2018 om 11:36
 

VAN ZUTPHEN – VAN TARTWIJK SCHREEF:

Wij zijn als familie zeer tevreden over de begeleiding bij de uitvaart van onze vader. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles is stap voor stap en dag voor dag gedaan.
25 april 2018 om 12:40
 

J. VISSERS SCHREEF:

De medewerkers van Levatio toonden zich professioneel, respectvol en betrokken.
16 maart 2018 om 11:28
 

M.C. KOPPENRADE- LANSBERGEN SCHREEF:

In één woord fantastisch. Zo integer, rustig. Echt over alles werd nagedacht. Wij werden helemaal ontzorgd, waar wij dat wilden. Zij drongen zich niet op. Ook de op baring thuis. 2 x per dag kwamen zij kijken en even vragen hoe het ging. Ik heb dit bij anderen nog niet meegemaakt. En ook bij het Huis van Troost, zo mooi, zo waardig. Foto’s die getoond werden en de muziek, alles klopte gewoon. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt. Zo fijn voor mij en mijn 2 dochters. Mijn man heeft een waardig afscheid gekregen, mede door Marjan en verder personeel.
15 maart 2018 om 11:31
 

HARRY VAN DE VEN SCHREEF:

Alles perfectgeregeld , en alles wordt heel rustig en duidelijk uitgelegd Een uitvaart onderneming die voor iedereen is.
5 maart 2018 om 11:53
 

MARIJKE MANDERS VAN GOGH SCHREEF:

Het was een zeer respectvolle uitvaart. Mijn vader zou trots zijn. Ik kan niet anders dan een 10 geven!
22 februari 2018 om 13:57
 

MARTIEN HABRAKEN SCHREEF:

Aandacht voor de nabestaanden, rust en overzicht in de werkwijze. Ruimte voor eigen ideen en Duidelijk in regie. Uitstekende nazorg
22 februari 2018 om 13:56
 

ROBIN NOTEN SCHREEF:

Levatio Uitvaartzorg zorgt er tot in de puntjes voor, dat de crematie of begravenis voor je dierbare goed wordt verzorgd. Ze luisteren met alle aandacht naar je wensen en alles wordt op maat voor het systeem van de overledene aangepast. Zo heb ik mijn eigen wensen en invullingen kunnen doorgeven aan Marjan en deze zijn gehoord. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de crematie en had geen andere uitvaartondernemer willen hebben.
20 februari 2018 om 15:31
 

THEO EN HANNY VAN DER STEEN SCHREEF:

Marjan en Chantal hebben we ervaren als warme, professionele mensen. Ze zijn in staat om in een hectische periode daadkrachtig en respectvol te zijn zonder een gevoel te geven van druk. De menselijke maat staat voorop.
11 januari 2018 om 14:35
 

ELLY BRESSERS SCHREEF:

Super fijne begeleiding gehad
11 januari 2018 om 13:30
 

MARJA KOSTER SCHREEF:

Wat een warmte.. Marjan en Chantal zijn empathisch en meelevend. Ondersteunen waar nodig en laten wensen uitkomen.. Dank!
27 oktober 2017 om 09:53
 

ESTHER VERHOEVEN SCHREEF:

Zo fijn dat zij ons aangeraden werden. Het zijn geweldige vrouwen, rustig, met respect voor de overledene en nabestaanden en oog voor details. Een lastige periode werd voor ons iets makkelijker gemaakt. Dank jullie wel xx
3 oktober 2017 om 09:32
 

INEKE VAN BRUSSEL – VAN GRINSVEN SCHREEF:

heel warm en betrokken
3 oktober 2017 om 09:31
 

T VAN BREUGEL-HENDRIKS SCHREEF:

Zeer persoonlijk en warm zoals zij dit deden .
18 september 2017 om 11:04
 

A. VAN GAAL SCHREEF:

Wij hebben het contact met de uitvaartverzorger als zeer positief ervaren, zeer persoonlijk, het is een goed en sfeervol afscheid geworden.
18 september 2017 om 11:04